Песна за Христо Узунов од местото на неговото погибје 24.04.2014 Цер
Вистината за Христо Узунов се пренесува од колено на колено

Песна за Христо Узунов од местото на неговото погибје 24.04.2014 Цер

Вистината за Христо Узунов се пренесува од колено на колено

Gepostet von Music/Muzika/Музика am Sonntag, 30. September 2018